۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  انتشار نمرات دروس تصحیح شده امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز (۱۶ تیر ۱۴۰۳) جزئیات پیش‌فروش بلیت‌های بازگشت زائران اربعین از مرزهای باشماق، خسروی و تمرچین با اجرای متناسب‌سازی، حقوق بازنشستگان چقدر افزایش می‌یابد؟ ۵۶ درصد حجاج و عوامل به ایران منتقل شدند | جان باختن ۲۷ زائر ایرانی در عربستان ترافیک سنگین در ملک‌آباد، استقلال و تقاطع گاز | تصادف دو موتورسیکلت با یکدیگر، جان یک راکب را گرفت (۱۶ تیر ۱۴۰۳) آغاز ثبت نام متقاضیان زیارت اربعین از یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ + آدرس سامانه ۳۰ درصد زنان مبتلا به پوکی استخوان هستند  نقش والدین در شناسایی مشکلات سلامت روان فرزندان چیست؟ پیش بینی هواشناسی ایران (شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳) | هشدار زرد هواشناسی برای ۱۱ استان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

طرز تهیه خوشمزه‌ترین دونات خانگی با طعمی بی نظیر

  • کد خبر: ۳۴۰۰۰
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
طرز تهیه خوشمزه‌ترین دونات خانگی با طعمی بی نظیر
دونات یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا به عنوان میان وعده استفاده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دونات از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین نان شیرینی‌های دنیاست که همه ذائقه‌ها آن را می‌پسندند. برای همین، خیلی فرق نمی‌کند اهل کدام شهر و کشور باشید. افزون بر این، بچه‌ها هم عاشق این نان شیرینی هستند و می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده سالم برای آن‌ها استفاده کرد.

مناسب برای: ۷ نفر

زمان برای پخت:۱۵۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه دونات:

شیر: یک لیوان
آرد: ۴ لیوان
تخم مرغ: ۲عدد
کره: ۷۰ گرم
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
شکلات آب شده: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم

طرز تهیه دونات خانگی

شیر را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود در حدی که دمای آن دست را نسوزاند. شیر را از روی حرارت بردارید. خمیرمایه و یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید. روی شیر را به مدت ١٠ دقیقه با حوله بپوشانید تا خمیر عمل بیاید.

‎داخل ظرفی تخم مرغ‌ها را بریزید و با هم زن دستی کمی هم بزنید تا از لختگی درآید. بعد، باقی مانده شکر، نمک و کره‌ای را که هم دمای محیط شده است اضافه کنید و هم بزنید.

ترکیب شیر و خمیرمایه را به مخلوط تخم مرغ، شکر، نمک و کره اضافه کنید. سپس سه چهارم آرد را روی آن الک کنید و آرد باقی مانده را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را نایلون بکشید. بعد هم یک حوله بیندازید و بگذارید یک ساعتی در جای گرمی استراحت کند.

‎از خمیر به عمل آمده گلوله‌های کوچکی بردارید و پهن کنید و قالب بزنید. خمیر‌های آماده و قالب زده را داخل سینی چرب بچینید و روی آن را دوباره نیم ساعتی با پتو بپوشانید تا خمیر‌ها حسابی پف کند. خمیر‌های ورآمده را دانه دانه درون روغن زیاد سرخ کنید. بعد هم درون صافی بچینید و روغن اضافه آن را بگیرید.

نکته: برای تزیین روی دونات‌ها می‌توانید با پودر قند الک شده و شکلات آب شده، گاناش (کرم) تهیه کنید و روی آن بریزید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->